Stickgruppen | Välkommen till Föreningen Trädet

Stickgruppen

Stickgrupp

På måndagar kl. 13.00-15.00 träffas stickgruppen i Café Brickan. Gruppen består av ett gäng härliga kvinnor som träffas och stickar alster som sedan packas och skickas till hjälparbete i Lettland. Ett par gånger per år får vi även hjälp av stickgruppens deltagare att packa skänkta barnartiklar från våra bytardagar. Ett hundratal banankartonger packas varje och och skickas även det till hjälparbete i Lettland. Vill du vara med i Stickgruppen? Kom förbi en måndag och se hur trevligt vi har det eller ring Föreningen Trädet, 019- 21 35 58.