Ta del i våra aktiviteter | Välkommen till Föreningen Trädet

Ta del i våra aktiviteter

Vår dagliga verksamhet är till stor del uppbyggd i s k verksamhetsgrupper. Verksamhetsgrupperna består av människor som träffas och gör eller diskuterar saker som intresserar dem. Grupperna bildas ofta på initiativ av medlemmarna själva.

Vilka verksamhetsgrupper som är igång varierar från en tid till en annan, allt beroende på vilka intressen och kunskaper som finns bland medlemmarna. Grupperna leds i de flesta fall av deltagarna själva men i vissa grupper finns en ideellt arbetande ledare eller lärare.

Vill du också vara med? Kanske har du idéer om någon ny verksamhet? Kontakta oss då för mer information.

Mer möjligheter

I Föreningen Trädet finns även stora möjligheter att starta andra verksamhetsgrupper. På kvällstid har vi möjlighet att använda hemkunskapssalen där man kan ha matlagningsgrupper, göra ”storkok” tillsammans med kompisarna etc.