Till er föräldrar | Välkommen till Föreningen Trädet

Till er föräldrar

Välkommen

Föreningen Trädet har verksamhet för alla boende i vårt närområde. Kvällstid dock med särskild inriktning på ungdomar. ALLA är välkomna även kvällstid, Café Brickan håller öppet för alla. DU som tonårsförälder är extra välkommen kvällstid. Vi ser gärna ännu fler besök av just er!

Vi bjuder alltid på kaffe / te om ni kommer på kvällarna, så titta gärna förbi när som helst.

Vi tycker också att det vore roligt om fler föräldrar skulle kunna tänka sig att engagera sig i Café Brickan. Vi har plats för fler som vill jobba ideellt där. Kan du tänka dig en timma eller två i veckan, eller kanske varannan vecka så är du varmt välkommen att kontakta oss. Det är ett roligt arbete och man får mycket kontakt både med ungdomar och andra.