Sommarkul | Välkommen till Föreningen Trädet

Sommarkul

Sommarkul 2020

Veckorna 26 och 27  samt 31 och 32 kommer vi att ordna dagkollo-”Sommarkul”- för barn i som just slutat åk 3-6.
Anmälan och mer information kommer att komma ut till alla barn via Brickebackens skola, Viktoriaskolan.

Programmet är lika för de båda perioderna, vecka 26 och vecka 31 är lika samt 27 och 32. Man kan välja att gå en eller två veckor och man väljer fritt över perioderna, ex v 27 + 32, dock får man inte välja två lika veckor (26+31 el. 27+32).

I år tillämpar vi ”först till kvar” principen och anmälan går till så att man kommer till vår reception med betalning och önskar sin/sina veckor. Anmälan fortsätter löpande tills alla platser är fyllda.

Informations folder samt anmälningsformulär finns att hämta i PDF format här

Man kan även anmäla sig online via Örebro kommuns hemsida.

Platstillgången till Sommarkul 2020

Vecka 26 lediga platser kvar: 40

vecka 27 lediga platser kvar: 40

vecka 31 lediga platser kvar: 40

vecka 32 lediga platser kvar: 40

Frågor? Föreningen Trädet 019 21 35 58.